Smart & Green / UniSmart AB

UniSmart AB marknadsför och säljer Smart & Green belysningsprodukter i Sverige, Finland, Danmark och Norge.  I sortimentet finns produkter för såväl hemmet, både inomhus och utomhus, som mer offentliga miljöer såsom hotell, resturanger, caféer, barer, nattklubbar, pool och spa anläggningar och mycker mer.

Vi jobbar aktivt med återförsäljare, inredningsföretag, arkitekter och event- och uthyrningsbolag.

Med lampor från Smart & Green kan man skapa olika stämmningar i olika miljöer, det är bara fantasin som sätter gränser.

Vi strävar efter att ha produkter från Smart & Green tillgängliga, men om det är någon produkt som du saknar ivälkommen att ta kontakt med oss! V

Smart & Green arbetar ständigt med att komplettera sortimentet utifrån våra kunders behov och önskemål. Bra och snabb service och support är mycket viktigt för oss.

Välkommen att handla av våra återförsäljare eller i webshopen!

 

Historia

Vi utvecklar innovativ, bärbar belysning!

Smart & Green tillverkar och marknadsför LED-lampor som är sladdlösa, vattentäta och uppladdningsbara.

Smart & Green grundades 2008 och är ett varumärke som tillhör företaget IPW Europa. Företaget som är baserat i Grenoble i Frankrile, har 10 års erfarenhet av forskning och utveckling av belysningsteknot

Smart & Green tillverkar och marknadsför LED-lampor som är sladdlösa, vattentäta och uppladdningsbara.

 

Smart & Green grundades 2008 och är ett varumärke som tillhör företaget IPW Europa. Detta vid foten av Alperna Frankrike-baserade företaget, har 10 års erfarenhet av forskning och utveckling och är känd för sitt tekniska kunnande och sin förkärlek för innovation.

Smart & Greens DNA hittar man i teknikindustrin där de har utvecklad delar till b.la Volvo, ABB och Schneider Electronics.

Styrkan i Smart & Green är den tekniska utvecklingen och möjligheten att återuppfinna sig själva flera gånger igen. Detta unga märke har snabbt etablerat sig som den globala standarden för trådlös ljusteknik.

Smart & Green utvecklat starka partnerskap med välkända varumärken, som är ute för att integrera smart och grön teknologi. Dessa partnerskap leder ofta till skapandet av specialprodukter, som omfattar teknik från Smart & Green.

Den tekniska utvecklingen sker i Frankrike och här gjuts också formerna till French Connection

Smart & Green har tillverkning i Frankrike och i en egen fabrik i Kina. Det gör att företaget har full kontroll på hela kedjan från utveckling och design till produktion och distributione.f

 

Framtid

Använd ljus på nya sätt

Smart står för  intelligenta, mobila designerlampor. Sladdlös belysning gör att du kan belysa din omgivning enligt dina önskemål i ständigt skapa nya stämningar.
Smart & Greens funktionella designlampor är effektiva, vattentåliga och okrossbar. Intuitiv teknik ger dig en optimal ljusstyrning och gör vardagen roligare på alla sätt.

Våra kollektioner omfattar en rad olika behov och användningsområden. Från en enkel lätt boll som flyter i vattnet, till att skapa komplexa stämningar och scener för ditt hem samt för kommersiella kunder (särskilda evenemang, hotell, restauranger)

Vi inbjuder dig att upptäcka det stora utbudet av kompletterande tillbehör som vi har utvecklat för att optimera ditt sätt att använda denna nya form av ljus.

 

Green står för vår filosofi att med omtanke om miljön. utveckla lampor där du kan nå en optimal belysning utan överkonsumtion av energi.
Med stor respekt för naturen tillverkar vi miljöanpassade lampor som är 100 % återvinningsbara.

Under utvecklingsprocessen strävar våra ingenjörer efter att minimera användningen av delar och råvaror, så att 100% av våra former och ca 90% av våra lampor kan återvinnas.

 

Företagsuppgifter

UniSmart AB
Org.nr. 556960-0512

Dalgången 1
SE-182 74 Stocksund

Telefon: 08 – 600 40 70

Godkänd för F-skatt